100. yıl coşkusu Nilüfer konseri ile zirveye çıkacak

Nilüfer konseri

Ülkemizin dört bir yanında kutlanacak Cumhuriyet’in 100. yıl coşkusunu en özel şekilde taçlandırmak üzere bir araya geliyoruz. Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan bu muhteşem etkinlikle, yüz yıllık birikimin ve birlikte yaşadığımız nice güzel anların kutlamasını en unutulmaz şekilde yaşayacağız.

Tarihinizi Kaydedin!

Tarih: 28 Ekim Cumartesi
Saat: 20:30
Yer: Çeşme Cumhuriyet Meydanı

Bu tarihi etkinlikte siz değerli Çeşmelilerle birlikte olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz.

Nilüfer konseri
Nilüfer konseri

Nilüfer İle Unutulmaz Bir Akşam

Ünlü sanatçı Nilüfer’in seslendireceği birbirinden güzel şarkılarla bu coşkuyu zirveye taşıyacak, hep birlikte gönüllerimizde unutulmaz anılar biriktireceğiz. Nilüfer’in muhteşem sahne performansıyla tüm Çeşme halkı için unutulmaz bir gece olacak.

Konser Detayları ve Önemli Bilgilendirme

Konser Ücretsizdir: Bu özel gecede siz değerli Çeşmelilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyarız. Etkinlik tamamen ücretsizdir. Tüm Çeşme halkını bu özel gecede aramızda görmekten onur duyarız.

Nilüfer konseri
Nilüfer konseri

Neden Bu Konser Özel?

100 yılın getirdiği birikimi, kültürü ve birlikteliği bu özel konserle taçlandırmak isteniyor. Müziğin, sanatın ve birlikteliğin verdiği pozitif enerjiyle geçmişteki güzel anılarımızı yâd ederken, geleceğe dair umutlarımızı ve hayallerimizi de birlikte paylaşacağız.

Sonuç Olarak

Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek bu tarihi etkinliği kaçırmamanızı öneririz. Nilüfer’in eşsiz performansıyla birlikte, 100. yıl coşkumuzu en üst seviyede yaşayacağınız bu geceye tüm Çeşme halkını bekliyoruz. Bu özel geceyi birlikte kutlamak, birlikte anılar biriktirmek için sizleri de aramızda görmeyi dört gözle bekliyoruz.