Çeşme Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’ndan unutulmaz bir konser

Çeşme, kültür ve sanatın buluşma noktası olmaya devam ediyor. Çeşme Kültür ve Sanat Derneği’nin değerli katkıları ve Çeşme Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilecek olan Türk Sanat Müziği Korosu Konseri, “Geleneksel Fasıldan Bugüne” temasıyla sanatseverleri bir araya getiriyor. Bu özel etkinlik, 9 Mart Cumartesi akşamı 20.30’da, Çakabey Kültür Merkezi’nde Doç. Dr. M. Yalçın Öztüfekçi’nin deneyimli yönetiminde gerçekleşecek ve tüm Çeşmelilere açık olacak şekilde düzenlenmiştir.

Eşsiz Bir Müzik Yolculuğuna Davet

Çeşme Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, bu konserde, Türk sanat müziğinin zengin repertuvarından seçilmiş eserleri sunacak. “Geleneksel Fasıldan Bugüne” temasıyla, dinleyicilerini geçmişten günümüze uzanan bir müzik yolculuğuna çıkaracak olan koro, Türk müziğinin nadide parçalarını seslendirecek. Konserin yönetmenliğini üstlenen Doç. Dr. M. Yalçın Öztüfekçi, müzikal anlamda derin bir birikime sahip olup, bu etkinlikte de kendi uzmanlığını ve tutkusunu sergileyecek.

Katılım Bilgileri

Tarih: 9 Mart Cumartesi
Saat: 20.30
Yer: Çeşme, Çakabey Kültür Merkezi
Giriş: Ücretsiz

Çeşme halkının ve çevre bölgelerden gelen sanatseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen bu etkinlik, geleneksel Türk sanat müziğinin eşsiz güzelliklerini yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçlıyor. Her yaştan ve her kesimden insanı kucaklayan bu konser, müzikseverlere unutulmaz bir akşam vaat ediyor. Bu özel geceye katılarak, sanatın dönüştürücü gücünü birlikte deneyimleyelim.