Çeşme’de 100. Yıl Cumhuriyet Halk Koşusu yapıldı

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak düzenlenen “100. Yıl Cumhuriyet Halk Koşusu”, Çeşmemizin çeşitli yaş ve kategorilerinden öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Ancak bu etkinlik sadece gençlerimiz için değildi. İlçe protokolünün saygın isimleri, halkımız ve öğrencilerimiz, bu özel günü bir araya gelerek kutladı.

Öğrencilerden Protokole, Her Yaştan Katılım

Öğrencilerimiz bu anlamlı koşuda ilk adımı attı. Ardından, Kaymakam Mehmet Maraşlı ve eşi Arzu Güleryüz Maraşlı, Belediye Başkanı Ekrem Oran, ilçe protokolü ve Çeşme’nin kıymetli halkı, bu özel günün anısına “Halk Koşusu”nu gerçekleştirdi.

100. Yıl Cumhuriyet Halk Koşusu
100. Yıl Cumhuriyet Halk Koşusu

Ödüller ve Takdir

Bu önemli etkinlikte, ferdi ve takım kategorilerinde başarı gösteren öğrenci ve okul takımlarımızı unutmadık. Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Belediye Başkanı Ekrem Oran ve kurum müdürlerimiz, başarılı sporcularımıza madalya ve kupa ile ödüllendirdi.

Teşekkürler ve Takdir

Bu etkinliğin gerçekleşmesi için emek sarf eden Beden Eğitimi Öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız. Onların özverili çalışmaları olmasaydı, bu etkinlik bu kadar başarılı olamazdı. Ayrıca, katılım gösteren bütün öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz. Onlar, cumhuriyetimizin geleceğidir.

100. Yıl Cumhuriyet Halk Koşusu
100. Yıl Cumhuriyet Halk Koşusu

Cumhuriyetimizin 100. Yılı

Yüz yıl önce kurulan cumhuriyetimizin, bugün hala aynı coşkuyla kutlanıyor olması, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlük değerlerine olan bağlılığının bir göstergesidir. “100. Yıl Cumhuriyet Halk Koşusu” da, bu değerlere olan bağlılığımızın ve cumhuriyet sevgimizin bir yansımasıdır.

100. yaşında cumhuriyetimizi bir kez daha gururla ve minnetle anıyoruz. Yaşasın Cumhuriyet!