Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası bu sene Çeşme’de yapılacak

Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası

2023 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası  16-22 Ekim tarihleri arasında İzmir Çeşme Aya Haralambos Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Tarihler ve Yer

Arzum 15 yıldır satranç sporuna olan desteğini sürdürüyor. Bu bağlamda, Arzum Kadınlar Satranç Şampiyonamızı her sene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftasında gerçekleşiyor. Ancak bu sene, 6 Şubat’taki depremler sebebiyle etkinlik 16 – 22 Ekim tarihleri arasında düzenleme kararı alındı.

Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası
Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası

Ödüller ve Teşvikler

Bu yılki şampiyonada, toplamda 100.000 TL ödül dağıtılacak. Ayrıca, dereceye giren sporcularımıza Arzum tarafından sürpriz hediyeler de takdim edilecek.

Başvuru ve Katılım Süreci

Şampiyonaya katılım için başvurular, Federasyonun resmi internet sitesinde bulunan Çevrimiçi Yarışma Kayıt sistemi üzerinden 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 17:00’ye kadar bireysel olarak alınacaktır. Katılımcıların konaklama bilgilerini [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası
Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası

Katılım Koşulları

2023 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası, 2023 – 2024 sezon vizesi almış Federasyon lisanslı tüm kadın sporcuların katılımına açıktır. Ayrıca, şampiyonaya katılan tüm sporcular için herhangi bir yarışma katkı payı talep edilmeyecektir.

Bu prestijli şampiyonada yer alacak tüm sporcularımıza başarılar diliyor, yeteneklerini en iyi şekilde sergilemelerini temenni ediyoruz. Satranç, strateji, odaklanma ve disiplin gerektiren bir oyundur ve bu şampiyonada yer alacak tüm sporcuların bu özelliklere sahip olduğuna inanıyoruz