Alaçatı Ot Festivali Edebiyat Buluşmaları: Aylin Balboa ve Barış İnce ile keyifli söyleşiler

Alaçatı Ot Festivali kapsamında bu yıl edebiyatın renkli isimleri Aylin Balboa ve Barış İnce, Çamlıkuyu Meydanı‘nda okurlarıyla buluşuyor. 20 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek bu özel etkinlik, edebiyatseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Etkinlik Detayları

  • Tarih: 20 Nisan Cumartesi
  • Saat: 16.00
  • Yer: Çamlıkuyu Meydanı, Alaçatı

Aylin Balboa ile Edebi Dünyaya Yolculuk

1980 yılında İzmit doğumlu olan Aylin Balboa, yazın hayatına Ankara’da öğrencilik yıllarında adım atmış bir yazar. Çeşitli dergilerde kaleme aldığı yazılarla tanınan Balboa, şu anda İstanbul’da yaşamaktadır ve edebiyatın çeşitli alanlarında eserler vermeye devam etmektedir. Onun “Bu Hikaye Senden Uzun Osman”, “Ateş Sönene Kadar” ve “Belki Bir Gün Uçarız” gibi eserleri geniş bir okur kitlesi tarafından beğeniyle karşılanmıştır. Kitapyurdu.com’da kayıtlı üç başarılı eseri bulunan Balboa, aynı zamanda Balık isminde bir köpekle mutlu bir hayat sürdürmektedir.

Barış İnce: Gazetecilikten Edebiyata Uzanan Serüven

İzmir’in Karşıyaka semtinde doğup büyüyen Barış İnce, eğitim hayatını İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nde tamamlamış ve ardından Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yapmıştır. Profesyonel çalışma hayatına BusinessWeek dergisinde başlayan İnce, daha sonra BirGün gazetesinde editörlük yapmış ve burada çeşitli yönetici pozisyonlarında bulunmuştur. 2013 ve 2014 yıllarında Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından Yılın Başarılı Gazetecisi Ödülü’ne layık görülen İnce, ayrıca “Çelişki” adlı romanıyla da edebiyat dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.