Beslenme Saati Uygulaması Çeşme’de geleceği desteklemeye devam ediyor

Çeşme Belediyesi’nin öncülüğünde “Beslenme Saati Uygulaması” ile yüzlerce çocuğumuza destek olmaya devam ediliyor. Sağlıklı ve dengeli beslenme, bir çocuğun gelişim sürecinde hayati öneme sahip ve bu uygulama ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

ÇEŞTUR Mutfağında Neler Hazırlanıyor?

Diyetisyen ve Gıda Mühendislerimizin titizlikle gözetiminde ÇEŞTUR mutfağında hazırlanan beslenme çantaları, çocuklarımızın günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dikkatle hazırlanıyor. Bu çantalar içerisinde; taze ve doğal malzemelerle hazırlanan sandviçler, mevsim meyveleri, sağlıklı kuruyemişler, doğal meyve suları veya taze süt bulunuyor. Hazırlanan bu çantalar, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılıyor.

Başvurularınızı Nasıl Yapabilirsiniz?

Beslenme Saati Uygulaması’na katılmak veya bu uygulamadan yararlanmak isteyenler; hafta içi 08:30 – 17:30 saatleri arasında 0530 542 28 92 numaralı hattan arayarak başvuru yapabilirler.

Geleceğin Sağlıklı Nesillerine Yatırım Yapılıyor

Çeşme Belediyesi, “Beslenme Saati Uygulaması”yla çocuklarımızın sağlıklı beslenmelerine katkıda bulunmanın ötesinde, onlara daha sağlıklı bir yaşamın kapılarını açmayı hedefliyor.

Sonuç olarak, “Beslenme Saati Uygulaması” Çeşme’de bir fark yaratmayı ve çocuklarımızın daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamayı hedefliyor.