Çeşme 3. Masterlar dostluk turnuvası: Sporun ve dostluğun buluşma noktası

İstanbul Sarıyer Masterlar Federasyonu ile Çeşme Belediye Masterlar’ın iş birliği içinde düzenlediği, dostluk, yardımlaşma ve sporun ön planda tutulduğu Çeşme 3. Masterlar Dostluk Turnuvası’nın heyecanı bu yıl da devam ediyor. Mart ayının başlarında start alacak olan turnuva, spor severler için kaçırılmayacak bir etkinlik vaat ediyor.

Turnuvanın Katılımcıları ve Maç Takvimi

Turnuva, Sarıyer Masterlar Federasyonu, Çeşme Bld. Masterlar ve bu yıl ilk kez turnuvaya katılacak olan Bayraklı Masterlar olmak üzere üç önemli takımı ağırlayacak. Turnuvanın açılış maçı, 2 Mart Cumartesi günü, Sarıyer Masterlar ile Bayraklı Masterlar arasında gerçekleştirilecek. Bu mücadele, turnuvanın kıyasıya geçeceğinin ilk işaretlerini verecek. Takip eden gün, yani 3 Mart Pazar, Çeşme Belediye Masterlar ile Sarıyer Masterlar’ın karşı karşıya geleceği mücadeleye sahne olacak. Bu maçlar, turnuvanın ne denli çekişmeli geçeceğinin göstergesi niteliğinde.

Video:

Maçların Oynanacağı Yer ve Zaman

Turnuva maçlarının oynanacağı stad ve maç saatleri henüz kesinleşmemiş olsa da, bu bilgilerin ilerleyen günlerde spor severlerle paylaşılması bekleniyor. Organizasyon komitesi, maçların oynanacağı mekan ve zamanlamalar konusunda en uygun kararları vermek için titiz bir çalışma yürütüyor. Bu bilgilerin açıklanmasıyla birlikte, turnuva takviminin daha da netleşeceği ve sporseverlerin bu önemli etkinliği takvimlerine not alacakları öngörülüyor.