Çeşme Belediyespor’un muhteşem zaferi: Kütahya ÖİKH karşısında farklı galibiyet

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çeşme Belediyespor, futbol sahalarında göz kamaştıran bir performans sergileyerek zirvedeki yerini bir kez daha perçinledi. 21. hafta karşılaşmasında Çeşme Belediyespor, Kütahya Özel İdare Kültür ve Hizmetler (ÖİKH) takımını farklı bir skorla mağlup etti. Bu mücadele, takımın teknik direktörü Ali Çalış yönetiminde sahaya yansıttığı üstün strateji ve futbolcuların bireysel yeteneklerinin muazzam bir uyumu olarak kayıtlara geçti.

Oyunun Hikayesi: Aytaç Deniz’den Hat-trick

Maçın henüz 15. dakikasında Aytaç Deniz’in attığı golle öne geçen Çeşme Belediyespor, bu golle maçın kontrolünü erken ele aldı. Aytaç Deniz, 24. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederken, maçın ikinci yarısında da şovuna devam etti. 54. dakikada attığı üçüncü golle hat-trick yaparak maçın yıldızı oldu. Takımın diğer golcüleri Turan Ali Demirci ve Mehmet İncebacak da sırasıyla 61. ve 84. dakikalarda rakip fileleri havalandırarak galibiyeti perçinledi.

Zirvedeki Yerini Koruyan Çeşme Belediyespor

Bu farklı galibiyetle Çeşme Belediyespor, puanını 43’e yükselterek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Önümüzdeki hafta, 10 Mart 2024 Cumartesi günü saat 14:00’da Emirdağspor ile karşılaşacak olan Çeşme Belediyespor, bu maçtan da zaferle ayrılarak liderliğini sürdürme niyetinde.

Takımın Gelecek Planları ve Hedefleri

Çeşme Belediyespor, teknik direktör Ali Çalış’ın liderliğinde, sahadaki uyumu ve takım ruhunu her geçen gün daha da güçlendiriyor. Takım, kalan maçlardan alınacak her bir puanın, sezon sonunda şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip olacağının bilinciyle hareket ediyor. Futbolcuların bireysel performansları ve takım olarak sergiledikleri oyun, Çeşme Belediyespor’un bu sezon ligde iddialı bir konumda olduğunu gösteriyor.