Çeşme Belediyespor’un şampiyonluk umudu sona erdi

Çeşme Belediyespor, Türkiye Amatör Futbol Liginin 29. haftasında zorlu bir deplasman maçına çıktı. Rakip Belediye Bolvadin Termalspor karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyet, Çeşme ekibinin şampiyonluk umutlarını sona erdirdi.

Maçın Kritik Anları ve Gol Detayları

Karşılaşmanın ilk yarısı, her iki takımın da kalesinde gol sesi çıkmamasıyla 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Bolvadin Termalspor, 56. dakikada Aybars’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golden beş dakika sonra Çeşme Belediyespor, Umut Kaya’nın penaltıdan attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Ancak maçın son anlarında, 90. dakikada Tolga Divrik’in kaydettiği gol, Bolvadin Termalspor’a 2-1’lik galibiyeti getirdi ve Çeşme Belediyespor’un puan kaybetmesine neden oldu.

Lider Tire’nin Zorlu Mücadelesi

Aynı hafta içerisinde lider Tire, kendi sahasında Yunus Emre Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarıda herhangi bir gol olmazken, ikinci yarıda Yunus Emre Belediyespor 48. dakikada Aykut’un golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Tire, 52. dakikada İlhan’ın penaltıdan attığı golle durumu eşitledi. Maçın 84. dakikasında sahneye çıkan Ahmet, maçın skorunu 2-1 olarak belirleyerek Tire’nin üç puan almasını ve liderliğini korumasını sağladı.

Puan Durumu ve Şampiyonluk Yarışı

Bu sonuçlarla birlikte Belediye Bolvadin Termalspor 58 puanla ligde ikinci sırada yer alırken, Tire 60 puanla liderliğini sürdürdü. Çeşme Belediyespor ise 55 puanda kalarak şampiyonluk yarışından koptu. Çeşme Belediyespor’un kalan maçlarda alacağı sonuçlar, sadece ligdeki konumlarını etkileyecek; şampiyonluk umutları ise artık matematiksel olarak da imkansız durumda.

Bir yanıt yazın

*