Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu! Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli halay çekti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Türkiye’nin dört bir yanında işçiler ve emekçiler tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı. Çeşme de bu kutlamalara sahne olan ilçeler arasındaydı. Çeşme Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerde, Belediye Başkanı Lal Denizli, işçilerle bir araya geldi ve tören sonrası halay çekti.

 

Kutlamaların Başlangıcı: Dayanışma ve Birlik

Çeşme Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamaları, işçi ve emekçilerin meydanlara inmesiyle başladı. İşçiler ve sendika temsilcileri, emeklerinin karşılığını almak ve haklarını savunmak için bir araya geldiler. Bu dayanışma ruhu, tüm katılımcıların coşkusuna yansıdı.

Coşkunun Zirvesi: Halaylarla Kutlama

Tören sonrasında ise, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, işçiler ve sendika temsilcileriyle birlikte halay çekti. Bu halay, emekçilerin birlikteliğinin, dayanışmanın ve 1 Mayıs’ın coşkusunun simgesi oldu. Halay boyunca katılımcıların mutluluğu ve enerjisi gözlerden kaçmadı.

Sosyal Medyada Paylaşılan Mesaj: Dayanışmanın Gücü

Lal Denizli, 1 Mayıs kutlamalarına dair düşüncelerini sosyal medya hesabından da paylaştı. “Barikat ve ablukaların kutlamalara engel olmadığı, yurdun dört bir yanında özgürce meydanlarda olacağımız 1 Mayıs’ları görene dek mücadele etmeye devam edeceğiz. Sömürü düzeni değişecek, alnının teriyle direnen işçiler kazanacak. Yaşasın emeğin zaferi!” mesajıyla, hem 1 Mayıs’ın anlamını vurguladı hem de dayanışmanın gücünü hatırlattı.