17. Yarımada Spor Oyunları büyük heyecanla başladı

6-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 17. Yarımada Spor Oyunları, büyük bir coşkuyla başlangıç yaptı. Türkiye’nin farklı köşelerinden gelen 2050 sporcunun yer aldığı bu büyük organizasyon, Çeşme’nin spor tesislerinde düzenleniyor. Yarışmalar, 9 farklı ilçeden gelen katılımcılarla ve 15 ayrı spor dalında spor severlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Kortej Yürüyüşü ile Renkli Başlangıç

Oyunlar, belediye bandosunun da katılımıyla gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başladı. Bu yürüyüş, hem yerel halkın hem de yarışmacıların enerjisini yükseltti ve oyunlara olan ilgiyi artırdı. Sporcular yürüyüşe katılarak, takım ruhunu ve heyecanını sergilediler.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’den Mesaj Var

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 17. Yarımada Spor Oyunları’nın başlamasından duyduğu mutluluğu ve gururu dile getirdi. Başkan Denizli, “Çeşme’nin muhteşem doğası ve tesislerinde sporseverlere unutulmaz anlar yaşatacak 17. Yarımada Spor Oyunlarımız coşkuyla başladı. Ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğum organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Spor Dalları ve Katılımcı İlçeler

Bu yılki oyunlar badminton, basketbol, bocce, dart, futbol, kros, masa tenisi, mini voleybol, oryantiring, plaj voleybolu, satranç, taekwondo (kyorugi), tenis, yelken ve açık su yüzme olmak üzere toplam 15 farklı branşta gerçekleştiriliyor. Çeşme başta olmak üzere, Urla, Karaburun, Seferihisar gibi komşu ilçelerden toplamda 9 ilçeyi kapsayacak şekilde düzenleniyor. ise sporcularını en iyi şekilde temsil etmek için büyük hazırlıklar yapmış durumda. Sporcular, hem fiziksel hem de mental olarak bu büyük mücadeleye hazırlar.

Bir yanıt yazın

*