Çeşme Belediyesi Çocuk Halk Oyunları Topluluğu: Haydi çocuklar sahneye!

Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen, 9-13 yaş arası çocukların katılımına açık olan Çocuk Halk Oyunları Topluluğu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Eğitim ve kültürün kucaklaştığı bu etkinlikte çocuklarımız, geleneksel halk oyunlarımızı öğrenme ve sahneye taşıma fırsatı yakalıyor.

Kayıtlar Hala Devam Ediyor

Çocuklarınıza ya da tanıdığınıza bu eşsiz deneyimi yaşatmak isterseniz, kayıtlar hala devam ediyor. (232) 750 0 750 numaradan 614’ü tuşlayarak detaylı bilgi alabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Etkinlik Tarihleri Belli Oldu

Bu harika etkinliği kaçırmamanız için tarihleri şimdiden ajandanıza not edin. Etkinlik, Çeşme Amfi Tiyatro’da, 28 Ağustos Pazartesi 12:00 ve 31 Ağustos Perşembe 12:00‘da gerçekleştirilecek. Bu özel etkinlikte çocuklarımız, öğrendikleri halk oyunlarını sergileyerek yeteneklerini tüm Çeşme’ye gösterecekler.

Ücretsiz Kurs

Evet, doğru duydunuz. Çeşme Belediyesi’nin sağladığı bu değerli kurs tamamen ücretsiz. Kültürümüzü, geleneklerimizi ve halk oyunlarımızı geleceğimiz olan çocuklarımıza aktarmak için böyle bir fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Neden Halk Oyunları Önemlidir?

Halk oyunları, bir milletin tarihini, kültürünü ve değerlerini yansıtan eşsiz danslardır. Çocuklarımız bu oyunları öğrenerek, geleneklerimizi tanıma ve bu gelenekleri yaşatma fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda, bu tür etkinlikler çocuklarımızın fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirme açısından da son derece faydalıdır.

Çeşme Belediyesi, çocuklarımıza kendi kültürümüzü, geleneklerimizi ve halk oyunlarımızı öğrenme fırsatı sunarak, onları bu alanda yetiştiriyor. Hem eğlenip hem öğrenebileceğiniz bu etkinlikleri kaçırmamanızı tavsiye ederiz. “Haydi çocuklar sahneye!” diyerek, Çeşme’nin yıldızlarını sahnede görmek için sabırsızlanıyoruz.