Ahmet Biler’den Esat Tanık’a doğalgaz desteği

Mevcut belediyenin Çeşme’nin uzun süredir çözüm bekleyen doğalgaz sorununa yönelik bir girişimde bulunmadığı iddia ediliyor.  Yeniden Refah Partisi’nin Çeşme Belediye Başkan Adayı Ahmet Biler, Çeşme Gazete’ye ulaştı ve MHP Adayı Esat Tanık’ı destekleyerek aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“CHP gençlik kollarından geldiğini, her kademede görev aldığını iddia eden Lâl Denizli; Aday olduğu Parti’nin mevcut Belediye Başkanına Çeşme halkının doğalgaz sorunu olduğunu bu konuda bir adım atması gerektiği hususunda bir uyarıda bulunmuş mudur? Şu an yüzleşilen sorunların Lâl Denizli’nin teşkilat mensubu olduğu dönemde de olduğu aşikârken kendi belediye başkanına hiç bir adım attırmayan bir kimsenin, İzmirgaz’a gidip sorunla yüzleşmeyi ve bir adım atma niyetinde olan bir adaya teşekkür etmesi gerekirken, eleştiride bulunması abesle iştigaldir..

Yeniden Refah Partisi “Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz” ilkesiyle yola çıkmıştır. Bu vesileyle Doğalgaz sorunun çözülmesi için çaba gösteren Esat Tanık Bey’e Çeşme halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Çeşme’nin doğalgaz sorunu, yerel siyasetin önemli bir gündem maddesi olarak öne çıkıyor. Bu süreçte, tüm siyasi aktörlerin çözüm odaklı yaklaşımları benimsemesi ve Çeşme halkının ihtiyaçlarına duyarlı olması gerektiği açıktır.