Çeşme’de 8 Mart coşkusu: “Kadın ve erkek el ele bu ülkeyi yönetmeliyiz”

Çeşme, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Lal Denizli’nin öncülüğünde coşkuyla kutladı. Saat 19.00’da başlayan bu anlamlı yürüyüş, Çeşme Adliyesi önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürdü. Bayraklar, meşaleler ve karanfillerin eşlik ettiği yürüyüşe, Çeşme’nin dört bir yanından gelen kadınlar katıldı.

Kadın ve Erkek Birlikte Yönetim Vurgusu

Lal Denizli, yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, kadınların toplumsal mücadelesinin önemine vurgu yaparken, eşit ve adil bir yönetim anlayışının altını çizdi. Denizli, “Değişim için yola çıktık. Kadın ve erkek el ele bu ülkeyi yönetmeliyiz” diyerek, cinsiyet eşitliğinin önemini vurguladı.

Sosyal Medya Mesajıyla Kadınlara Teşekkür

Denizli, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, yürüyüşe katılan kadınlara teşekkür etti. “Ülkemizde her gün katledilen ve şiddete uğrayan kadınlara ışık olmak için yürüdük” diyen Denizli, eşit ve adil bir dünya vurgusu yaptı.

Kadınlar ve Gençler Geleceğin Mimarı

Denizli, geleceğin gençler ve bilinçlendirilmiş kız çocukları tarafından inşa edileceğini belirtirken, kadınların güçlerinin cinsiyetlerinden kaynaklandığını ifade etti. “Kadın gibi olduğumuz için güçlüyüz” diyerek, kadınların toplumsal mücadelesine dikkat çekti.

Mücadele Devam Edecek

Lal Denizli, kadınların hak ettikleri değeri görmeleri için mücadelenin süreceğini belirterek, yürüyüşe katılan herkese teşekkür etti. Çeşme’de düzenlenen bu anlamlı yürüyüş, kadın ve erkek birlikte yönetim anlayışının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.