Çeşme’deki villanın kirası dudak uçuklattı. İlanı görenler satış fiyatı sandı

Türkiye’nin en gözde tatil bölgelerinden biri olan Çeşme’de, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte emlak piyasası da hareketlenmeye başladı. Özellikle 15 Haziran ile 30 Eylül tarihleri arasında, yaz tatili boyunca sunulan bu kiralık villa, dudak uçuklatan fiyatıyla dikkat çekti. Çeşme Yarımadası’nda, Ayayorgi ile Dalyan arasında yer alan tripleks villa, kiralama fiyatlarıyla adeta rekora koşuyor.

Kiralık Villa Fiyatları Ne Kadar?

Belirtilen dönem içerisinde, tam 107 gün süresince kiralanabilen bu villanın kira bedeli tam 3 milyon 400 bin TL olarak açıklandı. Bu fiyat, birçok kişinin ilk etapta evin satılık olduğunu düşünmesine neden oldu. Ancak gerçekte bu, bir kiralama bedeli. Günlük bazda hesaplandığında, villanın günlük kira ücreti 31 bin 775 TL’ye denk geliyor. Bu rakam, bölgedeki lüks otellerin gecelik konaklama fiyatları ile kıyaslandığında dahi oldukça yüksek.

Depozitosu Bile 350 bin TL

Bu gösterişli villada beş oda, iki salon ve beş banyo bulunmakta. Evin her bir detayı, lüks ve konforu ön planda tutacak şekilde dizayn edilmiş. Ayrıca, evin depozitosu için istenen miktar da oldukça dikkat çekici: 350 bin TL.