Esat Tanık’tan sosyal konut, lojman ve Emekkent vaadi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Çeşme Belediye Başkan adayı Esat Tanık, yerel seçimler öncesinde dikkat çekici vaadlerini sosyal medya üzerinden duyurdu. Tanık’ın paylaşımları, Çeşme’nin sosyal ve ekonomik yapısını güçlendirecek projeleri içeriyor. Adayın odak noktası, konut sorununa kalıcı çözümler getirerek, vatandaşları ev sahibi yapmak.

Uygun Ödeme Koşulları İle Ev Sahibi Olma İmkanı

Esat Tanık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın desteğiyle, evi olmayan aileleri ve gençleri, uygun ödeme koşulları ile ev sahibi yapacaklarını açıkladı. Bu proje, sosyal adalet ve ekonomik istikrarın sağlanması adına büyük bir adım olarak görülüyor.

Musalla, Ovacık ve Çakabey’de Sosyal Konut Hamlesi

Tanık’ın vaatleri arasında, Musalla, Ovacık ve Çakabey bölgelerinde 5 senelik bir plan dahilinde toplamda 5000 sosyal konut üretimi yer alıyor. İlk etapta 1000 sosyal konutun yapımına öncelik verilecek. Bu hamle, bölgede konut ihtiyacını büyük ölçüde gidermeyi ve sosyal yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Belediye ve Memurlar İçin Lojman Projesi

Çeşme Belediyesi’nde görev yapan çalışanlar başta olmak üzere, tüm memurlar için lojmanlar inşa edileceğini belirten Tanık, bu sayede kamu çalışanlarının yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor. Bu proje, çalışan memnuniyetini artırarak, daha verimli bir kamu hizmeti sunulmasını sağlayacak.

Turizm Çalışanlarına Yönelik Emekkent Projesi

Çeşme, turizm potansiyeli yüksek bir bölge olması nedeniyle, turizm çalışanlarının ihtiyaç ve beklentileri ön plana çıkarılıyor. Tanık, Emekkent projesi kapsamında, turizm sektöründe çalışanlara yönelik, altyapısı hazır ve yaşam kalitesi yüksek bir alan oluşturacaklarını ifade etti. Bu proje, turizm sektörünün can damarı olan çalışanların motivasyonunu ve yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.