Yarımada bağları tadım etkinliği 28 Kasım Salı günü Alaçatı Deneyim Noktası’nda gerçekleşecek

Turgut Tokgöz

Alaçatı’nın eşsiz güzellikteki doğası, tarih kokan sokakları ve lezzet durakları, şimdi de gastronomi meraklılarını ağırlamaya hazırlanıyor. 28 Kasım 2023 Salı günü, yerel ve global mutfak kültürlerinin kesişim noktası olan bu benzersiz beldede, gastronomi ve şarap tadımı konusunda unutulmaz bir deneyim sizleri bekliyor.

Turgut Tokgöz İle Şarap Tadımı

Gastronomi dünyasının tanınmış isimlerinden Turgut Tokgöz, dipWSET sertifikasına sahip bir özgeçmişle Alaçatı Deneyim Noktası’nda sizlerle buluşacak. Saat 11.00’den 13.00’e kadar sürecek bu özel etkinlik, şarap severler için kaçırılmaması gereken bir fırsat.

Şarap tadımı
Şarap tadımı

Katılım Koşulları ve Ücretlendirme

Etkinliğe katılmak için 990 TL (%20 KDV dahil) katılım ücreti öngörülmüş olup, İzmir Ticaret Borsası Eğitim, Kültür ve Sosyal Entegrasyon Vakfı BORSAV İktisadi İşletmesi adına HALKBANK IBAN: TR310001200942500012000010 numarasına “Yarımada Bagları Tadım Ödemesi” açıklaması ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Faturalandırma

Eğitim hizmeti karşılığında İktisadi İşletme tarafından fatura kesilecektir. Bu etkinlikle şarap tadımı konusundaki bilginizi derinleştireceksiniz.

Turgut Tokgöz
Turgut Tokgöz

Kayıt ve İletişim

Bu benzersiz deneyime kaydolmak ve daha fazla bilgi almak için [email protected] e-posta adresine başvurabilirsiniz. Unutmayın, yerler sınırlı ve bu eğitim programı şarap severler arasında oldukça popüler. Erken kayıt yaptırarak bu sıradışı deneyimin bir parçası olma şansını yakalayabilirsiniz.

Yarımada’nın Geleneksel Lezzetleri ve Yerel Şarapları

Yarımada, zengin şarap çeşitliliği ile de tanınmakta. Bu etkinlik, hem yerel şarapları tanıma hem de Yarımada’nın geleneksel lezzetlerini keşfetme imkanı sunuyor. Turgut Tokgöz’ün rehberliğinde yapılacak tadım oturumu, şarap bilginizi ve damak tadınızı bir üst seviyeye taşıyacak.

TURGUT TOKGÖZ Özgeçmiş

Turgut Tokgöz, WSET Diploma eğitimini 2017 yılında tamamladiktan sonra Institute of Masters of Wine öğrencisi olmuştur. WSET 1, 2 ve 3 seviyelerinde sertifikalı şarap ve yüksek alkollü içkiler eğitimleri vermektedir. Şarap Uzmanları ve Eğitimcileri Derneğinin kurucu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Oenotrian Şarap Kulübü kurucusudur. AWC Vienna International Wine Challenge ve IWC International Wine Challenge şarap yarışmalarında jüri üyeliği yapmaktadır. Turgut Tokgoz dipWSET Turgut Tokgöz, WSET Diploma eğitimini 2017 yılında tamamladiktan sonra Institute of Masters of Wine öğrencisi olmuştur. WSET 1, 2 ve 3 seviyelerinde sertifikalı şarap ve yüksek alkollü içkiler eğitimleri vermektedir. Şarap Uzmanları ve Eğitimcileri Derneğinin kurucu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Oenotrian Şarap Kulübü kurucusudur. AWC Vienna International Wine Challenge ve IWC International Wine Challenge şarap yarışmalarında jüri üyeliği yapmaktadır.