35 gün oldu! Çeşme’de kaybolan Veli Eren Atay’dan halen haber yok

Veli Eren Atay

İzmir’in Karşıyaka bölgesinde yaşayan 19 yaşındaki Veli Eren Atay, 15 Temmuz cumartesi günü öğleden sonra arkadaşlarıyla Çeşme’de bir klüpte eğlenmeye gitmişti. Ancak bu eğlenceli gece sonrasında Veli Eren’den haber alınamadı.

Çeşme’de Gece Başlangıcı

15 Temmuz Cumartesi günü, Veli Eren Atay ve arkadaşları, Çeşme’nin en popüler eğlence mekanlarından birine gitme kararı aldılar. Mekanın atmosferi, gençlerin eğlenmek için tercih ettiği yerler arasında yer alıyor. Ancak gece boyunca yaşananlar, Veli Eren’in kayboluşuna dair birçok soru işareti oluşturdu.

Mekandan Ayrılış

Arkadaş grubundan bilgilere göre, Veli Eren mekandan arkadaşlarından ayrı olarak saat 04:00 civarında ayrıldı. Ancak bu saatlerde Veli Eren ile kiminle olduğu veya nereye gittiği konusunda tam bir bilgi yok. Soru işaretleri burada artıyor.

Veli Eren Atay
Veli Eren Atay

Deliklikoy Görüntüleri

16 Temmuz Pazar günü, Veli Eren Atay’ın Deliklikoy civarında tek başına görüldüğüne dair bilgiler mevcut. Ancak koyda geçirdiği zaman, kimlerle buluştuğu veya koydan nasıl ayrıldığına dair kesin bilgiler mevcut değil. Deliklikoy’un çevresinde herhangi bir mobese kamerasının olmaması, araştırmaları daha da zorlaştırıyor.

Emniyetin Çalışmaları

Olayın hemen ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün konuyla ilgili çalışmalara başladığı biliniyor. Emniyet güçleri, Veli Eren Atay’ın son görüldüğü yer olan Deliklikoy civarında detaylı bir arama başlattı. Ancak şu ana kadar herhangi bir iz ya da bilgiye ulaşılmış değil.

Ailenin Bekleyişi ve Umutları

Veli Eren Atay’ın anne ve babası, Ebru ve Mehmet Atay, oğullarının kaybolmasının ardından zor günler geçiriyor. Anne Ebru Atay ve Baba Mehmet Atay, umutla evlatlarına sağ salim kavuşmayı bekliyorlar. Olayla ilgili bilgisi olanların Ebru Atay’a 05354451121 ve Mehmet Atay’a 05325024533 numaralı telefonlardan ulaşmalarını rica ediyorlar.

Veli Eren Atay’ın kaybolma olayı, ailesi ve yakınları için oldukça zorlu bir sürecin başlangıcı oldu. Hem emniyet güçleri hem de aile, Veli Eren’e ulaşmak için her yolu deniyor. Olayla ilgili bilgisi olanların en kısa sürede aileye ya da emniyet güçlerine bilgi vermeleri büyük önem taşıyor.

Bu trajik olay, hepimizin ne kadar dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bir kez daha gösteriyor. Umarız Veli Eren Atay en kısa sürede ailesine kavuşur ve bu karanlık bulutlar dağılır.