Çeşme Belediyesi’nden öğrencilere büyük destek: 5000 TL öğrenim bursu

Çeşme Belediyesi, eğitime verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Yeni eğitim öğretim yılında üniversiteye yeni başlayacak olan gençlere büyük bir müjde geldi.

Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere 5000 TL Burs

Bu sene üniversite kapılarını yeni açacak olan öğrencilere Çeşme Belediyesi’nden destek geldi. Belediyenin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru ile öğrencilere verilecek olan 5000 TL burs haberi paylaşıldı.

Belediyenin Açıklaması

Geleceğimizin ışığı olan gençlerimize destek olmaktan gurur duyuyoruz! Çeşme’de ikamet eden ve bu sene üniversiteyi kazanmış olan gençlerimize eğitimlerini daha rahat sürdürebilmeleri adına bir kereye mahsus 5000 TL öğrenim bursu sağlıyoruz.” şeklindeki ifadelerle belediyenin eğitime verdiği desteği bir kez daha ortaya koyduğunu gösteriyor.

Başvuru ve Detaylı Bilgi İçin İletişim

Burs başvurusu yapmak ve bursla ilgili detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin (232) 750 0 750 / 609 Dahili numaradan iletişime geçmeleri gerekmektedir. Bu büyük fırsattan yararlanmak isteyen öğrencilerin en kısa süre içerisinde başvuruda bulunmaları tavsiye ediyoruz.

Çeşme Belediyesi’nin Eğitime Desteği

Çeşme Belediyesi, geçmişten günümüze eğitim konusunda birçok projeye imza attı. Gençlerin eğitimine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Çeşme Belediyesi, bu burs programıyla da gençlerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Eğitime verilen bu değerli destek, Çeşme’de yaşayan gençler için büyük bir fırsat olup, eğitim hayatlarına katkıda bulunacak. Bu gibi projelerin diğer belediyeler tarafından da hayata geçirilmesi, ülkemizin eğitim seviyesinin daha da yukarılara taşınması için büyük bir adım olacak.

Eğitim hayatında başarılar dileyerek, Çeşme Belediyesi’nin bu değerli projelerini hayata geçirmeye devam etmesini temenni ediyoruz.