Çeşme’de çekilen “Rüzgara Bırak” filmi için geri sayım başladı

Başrollerini Barış Arduç ve Hande Erçel’in paylaştığı “Rüzgara Bırak” filminin çekimleri, Çeşme’nin eşsiz doğal güzellikleri eşliğinde tamamlandı. Film setinden paylaşılan video, çekimlerin arka planına ve set atmosferine dair önemli ipuçları sunarken, oyuncular da film hakkında düşüncelerini paylaştı.

Barış Arduç ve Hande Erçel’in Set Deneyimleri

Çeşme’de yaşayan ve sörf hocalığı yapan Ege karakterini canlandıran Barış Arduç, ilk kez kamera karşısına geçtiği partneri Hande Erçel ile uyumlu bir ikili olduklarını belirtti: “Eşsiz bir coğrafyada yaz mevsiminin insanda yarattığı tüm pozitif duyguları barındıran; izleyicisinde hoş duygular uyandıracağını umduğumuz bir film oldu. Sabırsızlıkla izleyicisiyle kavuşmasını bekliyoruz.” dedi.

 

Şehirli ve kariyer sahibi Aslı karakterine hayat veren Hande Erçel ise duygularını şu sözlerle ifade etti: “Senaryosunu okuduğum andan itibaren büyüsüne kapıldığım bir hikayenin içinde, Aslı karakterini izleyiciyle buluşturacak olmanın mutluluğu içindeyim. Harika bir ekiple her günü ayrı bir keyifle geçen çekimlerimizi tamamladık. Bizim çekerken hissettiğimiz heyecan ve mutluluğun katlanarak izleyiciye de geçmesini umuyorum.” dedi.

Filmin Konusu ve Karakterler

Senaryosunu Ceylan Naz’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Engin Erden’in oturduğu “Rüzgara Bırak” filminin hikayesi ise oldukça ilgi çekici.

Ege ve Aslı’nın Hikayesi

Yazman Şirketler Grubu’nun iki veliahdı; Çeşme’de yaşayan Ege Yazıcı (Barış Arduç) ve şirketler grubunun CEO’luğunu yürüten Aslı Mansoy (Hande Erçel), kaderin cilvesiyle karşı karşıya gelirler. Şirketin geleceği, Ege’nin Çeşme’de yerleştiği ve sörf okulu kurduğu koya dev bir otel yapılmasına bağlıdır.

Her şeyi ile şehirli olan Aslı ve tüm benliği ile Çeşmeli olan Ege, tüm farklılıklarına rağmen ne kadar benzer olduklarını kısa bir süre sonra fark ederler.

Şirket, Sörf Koyu ve Aşk Üçgeni

Filmin ana temasında, Ege ve Aslı’nın şirketlerine mi, sörf koyuna mı yoksa birbirlerine mi sahip çıkacakları sorusu işleniyor. Fütursuz ikili, duygusal ve profesyonel zorluklarla dolu bir yolculuğa çıkarak izleyiciye aşk, sadakat ve kararlılık temalarını sunuyor.

Çeşme’nin Eşsiz Doğası ve Filmin Çekim Süreci

Çeşme’nin doğal güzellikleri, filmin atmosferine büyük katkı sağlıyor. Çekimler sırasında ekibin ve oyuncuların yaşadığı deneyimler, filmin ruhunu ve enerjisini yansıtıyor. Film ekibi, Çeşme’nin eşsiz doğasında geçen çekimlerin her anını büyük bir keyifle yaşadıklarını belirtiyor.