“Tezgah” Filmi Alaçatı’da Açık Havada Bir Gala ile Başlıyor

Erkan Kolçak Köstendil’in yazıp başrollerinde yer aldığı, yönetmenliğini de Kadir Çermik ile birlikte üstlendiği ‘Tezgah’ filmi, 11 Ağustos Pazar günü oyuncuların ve ekibin katılımıyla ilk kez Tarla Alaçatı’da seyirciyle buluşacak. Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil ve Şinasi Yurtsever gibi ünlü oyuncuların kadrosunda yer aldığı film, büyük bir heyecanla bekleniyor.

‘Tezgah’ Filmi: Oyuncu Kadrosu ve Konusu

‘Tezgah’, gerilim ve komediyi bir araya getiren etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor. Ünlülerin yer aldığı cinayetle sonlanan bir aşk üçgenini merkeze alan film, izleyicilere hem güldürecek hem de gerilim dolu anlar yaşatacak. Yönetmen koltuğunda Erkan Kolçak Köstendil ve Kadir Çermik’in oturduğu filmin müzikleri ise Orçun Orçunsel’e emanet.

Açık Hava Galası ve Etkinlik Programı

Filmin 4 Ekim’de vizyona girmeden önce yapılacak olan açık hava galası, 11 Ağustos Pazar günü Tarla Alaçatı’da gerçekleştirilecek. Gösterim sonrasında düzenlenecek partide tüm ekip, heyecanını ve mutluluğunu seyircilerle paylaşacak. Galada yer alacak etkinliklerin programı ise şu şekilde:

  • Kapı Açılışı: 20:00
  • Gösterim Saati: 21:30
  • After Party – DJ Performansı: 23:00

Galada, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil ve Şinasi Yurtsever gibi oyuncuların katılımıyla gerçekleşecek gösterim, sinemaseverler için unutulmaz bir gece vaat ediyor.

 

Gala Biletleri ve Vizyon Tarihi

Tarla Alaçatı Açık Hava Galası biletleri Biletinial’da satışa çıktı. Sinemaseverler, bu özel gecede yerlerini alarak filmi ilk kez izleme fırsatını yakalayabilirler. ‘Tezgah’, 4 Ekim’de A90 Pictures dağıtımıyla sinemalarda olacak ve geniş kitlelerle buluşacak.

Film Ekibi ve Yönetmenlerin Görüşleri

Erkan Kolçak Köstendil ve Kadir Çermik, ‘Tezgah’ filminin yönetmenleri olarak film hakkında duygularını şöyle dile getirdiler: “Bu film, hem mizahi öğeleri hem de gerilim dolu sahneleriyle izleyicilere farklı bir deneyim sunacak. Oyuncu kadromuzun muhteşem performansları ve ekibimizin özverili çalışmaları sayesinde ‘Tezgah’ filminin büyük ilgi göreceğine inanıyoruz.”